Februári Hó hold tisztító ereje

Februári Hó hold tisztító ereje

2024.02.24-én 13:32-kor teljesedik ki a Nap és a Hold szembenállása, azaz a Földről nézve a mai napon telihold van és Tízmilliószoros nap is. Emellett a Napunk is aktív, óriási napkitörés energiái érték el a bolygónkat szakrális fényüzeneteket közvetítve felénk.

A februári teliholdat Hó holdnak is hívják. A Jégbontó havában a Lány időszakát éljük az évkörön. A jégbontással  és a melegedő időjárással a Nap képes a hó szilárd formáját felolvasztani és vízként tovamosni, ezzel könnyedén áramlásba hozva a tisztító energiákat. A folyók is nagy erővel szállítják a tenger felé az olvadt havat. Már a magyar folyók is áradásban vannak ezekben a hetekben, nézzük meg és vegyük magunkhoz ennek energiáit, mert pont ilyen nagy átmosó áramló és szállító erők birtokában vagyunk ezáltal mi is az évkörnek ezen időszakában!

A Nap égi útján a Halak csillagjegyben és a Vízöntő csillagkép környezetében jár. Lehetőségünk van megélni az önmagammal való egységet, a lelki rendrakás és tisztítás igényét. Ha az életünkben van olyan energia, ami nem a gyermeki könnyedséget és felszabadulást hozza, akkor ideje van ennek a destruktív energiának az összegzésére és átfényesítésére, valamint földi síkon ennek lezárására. Segítik az égi kiteljesedő energiák, hogy megtisztuljunk ezektől a lehúzó erőktől és a fogyó holdban átadjuk magunkat a békés lebontásnak és átalakításnak, hogy kikönnyülve haladjunk tovább utunkon, teret adva az új kezdeteknek.

A telihold rendje is erről muzsikál le az égről: a Hold a Szűz csillagjegyben jár, az Oroszlán csillagképénél. A Szűz tere hozza a szolgálat erejét és a karmikus sorsfeladatainkban való rendrakás lehetőségét. Mindezt az Oroszlán csillagkép támogatása mellett, ami adja ehhez feladathoz a csillagfényét: az életörömöt és az életszeretésben való létezés energiáit. Hát nem csodás? Lehetőségünk van most ebben a lányos időszakban a gyermeki életörömön keresztül szolgálatot adni és feloldani a karmikus sorsfeladataink nehéz érzéseit könnyedséggel és játékkal. Táncoljunk, énekeljünk, mókázzunk. Farsangi és télűző vigasságok vannak az évnek ezen időszakában. Adjuk át magunkat ennek a játékos feloldásnak. Teremtsünk ma fényességet, vidámságot a Lányságban, erre az újhold írásomban hoztam még több gyakorlati példát, amiket itt olvashatsz.

 

A Nappal együttáll a Vízöntő csillagképnél a Merkúr és a Szaturnusz bolygó is: Itt az idő kimondani, szavakkal megfogalmazni, ami bennünk zajlik. A szavak erejével megnemesíteni a bennünk zajló folyamatokat és érzéseket, a szavak hozzák most el az igazi tisztulást és emelkedést. Ezalatt a Mars és a Vénusz a Bak csillagkép égi teréből tükrőzödik le ránk. Támogatja, hogy mindezt bátran és harmóniában tudjuk megtenni. Ebben a szép csillagképi környezetben akár közösségi szinten vagy puszán a szeretteinkkel megvalósítva bátran foghatunk tisztító, emelő könnyed beszélgetésekbe, lelki szépségünk mindenféle kinyilvánításába, mutassuk meg önmagunkat és a tudásunkat a nyilvánosságnak.

Emelkedjünk együtt a Nap kitörő erejével és a Hold teljes fényével megáldva ezen a mai: Teremtő napon!

Hozzászólás hozzáadása

Az e-mail címe nem jelenik meg. A kötelező mezők megjelennek*