Virágesszencia

BACH-VIRÁGESSZENCIA

A “Bach-virágeszenciák rendszere egy egyedülálló és különleges gyógymód, mely segít visszaállítani a lelki egyensúlyt, békét és megnyugvást ad a testi vagy lelki betegségben szenvedőknek. A Bach-virágeszenciák rendszere egyszerű és mellékhatásoktól mentes, ezért a cseppek egyre több család házi patikájának állandó részét képezik. A Bach-virágeszenciák sikere egyszerűségében rejlik, egyszerű, praktikus, így használata a mindennapokban bármikor áldásos hatású.

 

A Bach-virágeszenciák
A Bach-féle virágeszenciák olyan, szájon át szedhető virágkivonatok, melyek képesek a negatív lelkiállapotokat harmonizálni. A virágeszenciák cseppek formájában kaphatók, mentesek mindenféle virágportól és allergén anyagtól. Használatuk teljesen mellékhatás- és túladagolás-mentes. Legfőbb alkalmazása az, amikor egy adott problémára több összetevőből álló virágeszencia-keveréket állítunk össze.

Mire jó?
A Bach-virágeszenciák szedését azoknak javasoljuk, akiknek lelki nehézségeik vannak, amelyek akadályozzák hétköznapi életükben, viszont a probléma nem olyan súlyos, hogy orvosi szakrendelést keressenek fel. Ilyenek például a bizonytalanság, a döntésképtelenség, a hangulatingadozások stb. A Bach-virágeszenciák azoknak segítenek, akik szeretnék visszanyerni lelki egyensúlyukat, és csökkenteni szeretnék a bennük lévő stresszt.

BARBIKERT-ESSZENCIA

Saját esszenciakészletem két irányú.

Készülnek olyan alkati szerek, amik a teljes folyamatban az egyén energiáit képviselik. Már a növényfajok magjainak kiválasztása is egyedi igényeken alapul. A bolygó és csillagállások figyelembe vételével történik a személyes növény nevelése, majd az esszencia elkészítése. A folyamat során egyedileg kiválasztott ásványokkal és szimbólumokkal dolgozunk. Így a csepp bioinformációja teljesen az egyén igényére hangolódik. A készítés egy bő fél éves folyamat mely végén egy életesszencia cseppet kap a kliensem ami az ő egész életútján kísérője lehet.

Az egyéni cseppeken kívül készítek általános cseppeket, melyek bizonyos egyetemes problémákra és önismereti utunk könnyed járásában lehet segítségünkre.

Virágesszencia tanácsadás + Személyes csepp keverék díja: 18.000 Ft (60 perc)