Szolgáltatások

Előadások és tanfolyamok megtartása kertészeti és önismereti témában

20 éves oktatói és előadói múlttal állok rendelkezésére Kertbarát köröknek, szakmai rendezvényeknek egyedi megállapodás keretein belül.

Média megjelenés

Szakmai kiadványokban publikációk és rovatok vezetése, szakmai riport készítés és kertészeti forgatási helyszín biztosítása

Sámánmese

2021. áprilisában egy nagy belső átalakulás közepén jártam mikor Alberto Villodo (amerikai sámán) Gyógyítsd meg a sötét oldalad képzése szembejött Velem. Hihetetlen mindent felülíró hívást éreztem. Első kurzusokat hallgatva csak sírtam, hogy ezt én tudom, mindig is tudtam…. ott valami átalakult.Miről is van szó?

Tovább olvasom

Sámánutazás

A sámánutazás egy vezetett meditációt takar. Segítő varázstárgyaimmal kísérlek az Alsó- vagy Felsővilágba, ahol megkeressük azokat az elakadásokat, szerződéseket, hurkokat, átkokat, amik a karmából és a generációból jöhetnek mint olyan hozadékok amik már nem szolgálnak téged.
Kinek ajánlom?

Tovább olvasom

Virágesszencia

A “Bach-virágeszenciák rendszere egy egyedülálló és különleges gyógymód, mely segít visszaállítani a lelki egyensúlyt, békét és megnyugvást ad a testi vagy lelki betegségben szenvedőknek. A Bach-virágeszenciák rendszere egyszerű és mellékhatásoktól mentes, ezért a cseppek egyre több család házi patikájának állandó részét képezik.
Mire jó?

Tovább olvasom

Kineziológia

A módszer segíti érzelmi stresszeink feltárását. Miért nem vagyunk képesek kilépni egy rossz élethelyzetből? Miért nem merünk a vágyaink irányába elmozdulni? Mik lehetnek a pszichoszomatikus tüneteink hátterében? Izomtesztelés segítségével, kapcsolatot teremtve a tudatalattiban rejlő információkkal erre keressük a válaszokat.

Metamorf masszázs

Ez a gyengéd masszázs kézfejen, lábfejen és a fejen történő gyengéd kezelést végez. Segíti a test energetikai elakadásait feloldani ezáltal kiválóan hat migrén, emésztési problémák, pszichoszomatikus problémák megoldásában. A kezelés alatt a kliens kapcsolatot teremt a tudatalattiban rejlő információkkal, mely lehetőséget adhat életünk mélyebb összefüggéseinek megvizsgálására.

Spirituális tanácsadás

Másfél órás együttlétben megvizsgáljuk, hogy milyen lehetőségek és képességek vannak a jelenünkben, melyek teljes körű felhasználásával képesek lehetünk jövőbeli életünk teljes megváltoztatására.Mindezt leföldelve, racionálisan megközelítve teljes védettségben tesszük egy kellemes beszélgetés keretében.

Istennő színtanácsadás

A természetes haj-, szem-, és bőrszín tulajdonságai alapján 4 csoportba sorolhatóak az emberek, amit az évszakok alapján Tavasz, Nyár, Ősz és Tél típusoknak neveztek el. Ezekhez az évszaktípusokhoz meghatározhatóak azok a színcsoportok, melyek összhangban vannak tónusainkkal. A színtanácsadás során az arcod közelébe helyezett színkendők segítségével megállapítjuk, hogy milyen évszaktípusba tartozol. Megnézzük…